Coraline

Hva gjør du hvis du hadde kjedelige foreldre, men hadde adgang til en verden med snille foreldre, masse goder, snille folk og personer, og en hel hage som lignet akkuratt på deg? Det er vel enkelt. Du ville ha utnyttet den andre verdenen så mye du kunne. En av kveldene setter du deg ved bordet med de "snille" foreldrene dine i det "så mye bedre" universet og du får en gave av dem. Hva om gaven var to knapper som foreldrene skulle sy på øynene dine. Hva hadde du valgt?

Filmen Coraline er en amerikansk stop-motion-animasjonsfilm fra 2009. Filmen er regissert av Henry Selick og er basert på boken med samme navn av Neil Gaimans. Den har Dakota Fanning i hovedrollen som stemmen til Coraline. Filmens lengde er 1 time og 40 minutter (100 min). Filmen finnes på DVD, Blu-Ray og Blu-Ray 3D som da betyr at den også fantes på 3D i utvalgte kinoer når den gikk på kino i 2009.


Les hele saken >>

Bilder fra Coraline

Hvis du trykker "Les hele saken" kommer du til noen bilder fra filmen Coraline fra 2009. Men du bør nok lese den filminfoen vi har laget om Coraline før du ser på disse bildene, så du skjønner litt mer.
Les hele saken >>